23. okt
Illustrasjonsfoto: Christian E. Bergheim
 
«Ehhhh. Nå kom det en kar her og plukket opp en puck fra postkassa»

Publisert: 19.mar.2019 06:35
Oppdatert: 19.mar.2019 08:38

Å jobbe i en lokalavis fører ofte til at man må endre planene. Og det relativt kjapt. I hui og hast blir man sendt ut på oppdrag. Man kan sitte i intervjuer som man unnskyldende må stikke av fra og gjenoppta senere hvis det skjer noe akutt. Brenner det et hus kan mange andre ting vente. Når slike skjer hender det at man glemmer ting. I alle fall undertegnende. Og det var akkurat det som skjedde da jeg forleden måtte bryte opp litt raskt (intervjuet var for så vidt i boks). Ikke bare var det én ting jeg hadde glemt, men to:

På veg til jobb fikk jeg først en melding om at jeg hadde glemt linselokket til kameraet mitt. Jeg avtalte at jeg kunne hente det i postkassen neste morgen, noe jeg gjorde.

Problemet var at jeg begynte på jobb veldig tidlig den morgenen så klokken var ikke mer enn litt over 06 om morgenen da jeg lusket rundt og gravde i postkassen. Og der sto forsynemeg mannen i huset i vinduet og betraktet meg. En temmelig snodig situasjon.

Jeg har fått vite etterpå at mannen da sa til sin kone (hun jeg hadde intervjuet): «Ehhhh. Nå kom det en kar her og plukket opp en puck fra postkassa».

Det hører også med til historien at linselokket ikke var det eneste jeg glemte. Notatene lå også igjen. Dette løste vi på den kreative måten ved at intervjuobjektet mitt (dette var ikke en sak hvor kritikkverdige forhold ble tatt opp, men en gladsak) rett og slett tok bilde av notatene mine.

Da oppdaget jeg hvor utrolig stygt jeg egentlig skriver, men det er en annen historie.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke