23. okt
AKKURAT: Aalesunds keeper Andreas Lie når akkurat ballen før Tommy Høiland i eliteseriekampen mot Viking.
FOTO: NTB scanpix
 
Ingen grunn til bekymring
Dette er en direkte henvendelse til barnevernet, politiet og for så vidt også helseetaten, da spesielt psykiatrien.

Publisert: 15.aug.2017 06:26
Oppdatert: 15.aug.2017 06:56

Også nabolaget kan ha godt av å lese disse ord.

Som dere muligens har fått meldinger og varslinger om, har det foregått en del ting i mitt ringe hjem som med god grunn kan og bør vekke bekymring.

Jeg tenker på utbrudd, høylytt banning, slåing i vegger og nærmest krampaktig hulking. Bunnløs fortvilelse. Til tross for dette, ber jeg dere dog stanse saksbehandlingen dere muligens har satt i gang med og samtidig forberede dere på at det nok sannsynligvis kommer mer utover høsten. Alt ligger an til det, er jeg redd. Men altså: Ingen grunn til bekymring.

For selv om ytre tegn kan tyde på det, kan jeg forsikre om at de ikke foregår vold i nære relasjoner. Det er ikke det dette er snakk om. Ungene i huset har det godt. Fruen likeså.

Det er verre med mannen.

Han har nemlig den skjebnen at han for cirka 40 år siden ble født i en by som heter Stavanger. I denne byen er det et fotballag som heter Viking som han er forpliktet til å heie på. Dette er ikke et valg han har og dette kan heller aldri reverseres.

Hvis du fortsatt ikke forstår hvor jeg vil med dette, kan du ta en titt på tabellen. Legg spesielt merke til hva som skjer på overtid i kampene Viking spiller.

Hvis jeg i tillegg legger fram at hans engelske lag er Liverpool, så tror jeg du begynner å fatte reaksjonsmønsteret hans.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke