buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
Dette er Roma og bildet er tatt før den aktuelle hendelsen.
FOTO: Stian F. Steinsvik
 
Jeg strakk til i Roma
Alle veger fører til Rom, men alle veger i Roma er full av spinnville italienere bak bilratt – noe som kan resultere i de merkeligste skader.

Publisert: 15.mai.2018 08:17
Oppdatert: 15.mai.2018 08:43


Det var vel gått nærmere én måned siden jeg hadde påtatt meg en lei strekk i leggen under en fotballøkt. Et klart tegn på aldring og labert treningsgrunnlag så klart, men strekken var leget da vi dro til Roma. Trodde jeg.

Fire timers vandring i Vatikanet, ja til og med en liten joggetur hadde ikke påvist noen symptomer. Men det var helt til jeg måtte sette inn rykket.

Her på trygge Hedmarken er det vanlig at bilister bremser helt opp og slipper gående over fotgjengerfelt. I Italia og spesielt i Roma har de en annen praksis. Jeg vil si at det fungerer på motsatt måte:

Går man over et fotgjengerfelt vil ikke bilister som nærmer seg bremse – de vil gasse. Og det var akkurat slik det skjedde i dette tilfellet.

Det så klart ut og jeg tok sjansen å krysse vegen. Det fikk åpenbart en bilist nyss i og ga full gass slik at den nærmet seg ørlite raskere enn det jeg hadde beregnet. Det medførte at jeg måtte legge inn et såkalt «nødrykk» – ikke akkurat en spesialitet fra undertegnede. Resultatet var at et hogg i leggen.

Strekken var ikke leget likevel. Den var blitt verre enn noensinne.

Jeg haltet meg videre og innså straks at resten av turen ville bli relativt stillesittende.

Og at neste fotballøkt ble forskjøvet enda lengre fram i tid.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat