buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Illustrasjonsfoto: NTB scanpix
 
Kampen mot labyrinten
Det finnes ikke noe som heter en "kort handletur på Ikea" ...

Publisert: 18.des.2017 08:19
Oppdatert: 18.des.2017 08:30

Jeg skulle rett inn og rett ut igjen. Et enkelt ærend, to produkter på lista; et Lack-bord til 49 kroner og fire hjul til å skru på under. Tenåringen hadde en plan for julegave til lillebror – en jeg av åpenbare årsaker ikke kan utbrodere her, seks dager før julaften. Som mor tok jeg på meg innkjøp av elementer til gaven og måtte i embedets medfør legge vegen innom Ikea etter jobb.

Jeg fryktet det verste. Erfaring ga meg grunn til å forbanne høye hæler og altfor varm vinterjakke. Søstera mi nærmer seg ikke noe varehus uten fornuftige sko, drikkeflaske for veskebalansen, leppepomade og hårstrikk. Elementære forholdsregler.

Jeg vurderte å starte med ei wienerpølse til fem kroner, men ville spare mest mulig tid, og gikk rett på avdelingen for småmøbler. Spurte meg fram, fikk hjelp, og så var jeg klar til å gå rett i kassa! Ny pers! Men akk, labyrinttrikset virker; jeg gikk på en smell i gardin-, duk- og stoffavdelingen. Selvklipp av metervare ble til én knallrød juleduk og en fin en i lin.

Temperaturen steg inni vinterjakka, men jeg knekker ikke så lett under press.

Greit, jeg gikk meg litt fast i området med tepper, mens et par fra Gudbrandsdalen vurderte hver eneste fiber i håndlagde og flatvevde matter før de høylytt og begeistret fant et teppe begge likte. Kjærlighet i førjulstida der, altså. Jeg reiv meg løs og kom helskinnet forbi kjøkkenutstyr og lamper før jeg tok med meg en bukett røde tulipaner.

Jeg slo meg sjøl myndig over fingra da jeg var på nippet til å plukke opp ei serviettpakke og to kubbelys, men lot meg friste til å ta en liten sypress som kan pyntes som et juletre.

Jeg styrte unna julekuler, batterier og lyslenker, nøyde meg med én rull julegavepapir – og så en liiiiiiten sving innom billigkroken. Dermed ble det nye gardiner til jul.

Hva er oddsen for at jeg rekker å henge dem opp?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat