buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
ENGELSK IDYLL: Landsbygda er vakker i England. HA-journalist Trude Ånnevik planlegger en tur - om ikke annet så for planleggingens skyld.
FOTO: FRANK BRANDSÅS
 
Kanskje vi skulle...?

Publisert: 09.okt.2017 07:49
Oppdatert: 09.okt.2017 07:53

Det begynte slik at det ofte når damer har vært på en hyggelig tur sammen. «Neste gang så kan vi...? Kanskje vi skulle ha reist til....? Neste vår, da kan vi..., Har dere sett den flotte leiligheten i ...?

Det har vært mange reiseplaner. Vi har vært i Altea og i Albir en gang til (iallfall i hodene våre), i hyggelig lag har vi sneia innom Italia såvidt, men nå i det siste har vi forsøkt å komme oss på julemarkedet på Røros. Vi ringte til de fleste hotellene i Bergstaden, men fikk det samme svaret overalt. Opptatt, opptatt, opptatt for lenge siden (med en litt oppgitt latter), altfor sent ute...Joda, noen overnattingsplasser var fremdeles tilgjengelig, vel og merke hvis en ville bo på snaufjellet eller et stykke inne i Sverige.

Da snudde vi over til nytt kalenderår og begynte ny ringerunde i trua på at vi nå var skikkelig frampå. Men neida: Opptatt, opptatt. opptatt...For noen uker siden var vi der nesten. Et søk på Air.bnb viste en trivelig gammel leilighet, midt i sentrum, plass til åtte personer. Ledig! Vi så for oss knirkende snø, fakler, boder tett i tett, kanefart, julestemning...Så kom svaret: Beklager, den er ikke ledig likevel. Jeg ser for meg mange hyggelige planlegginger for julemarkedet i 2019.

For vel er det morsomt å reise, se og oppleve nye ting. Men planleggingen, over et glass med noe godt i, det kan det komme mye morsomt ut av.

For noen dager siden møtte jeg ei annen venninne - og plutselig var vi i England. – Du husker at vi har snakket om Englands-tur til neste år. Blir det til våren eller til høsten? Vi må møtes, helt klart, brette ut Englands-kartet og legge planer. Hadde det ikke vært fint å...? Ser det ikke koselig ut der? Har dere sett bildene fra den landsbyen der?

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat