buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
KLOVN: Denne ble fotografert i Brumunddal nå i høst. FOTO: JOHN ARNE HOLMLUND
 
Klovner i kamp

Publisert: 20.okt.2016 19:57
Oppdatert: 20.okt.2016 20:08

Å var jeg en sangfugl, skulle jeg plystret av full hals helt til Amerika. Og vel så det. Faktisk ville jeg ha plystret en lang marsj i hele den amerikanske presidentvalgkampen, for maken til klovner i kamp. Eller skal vi si klovn i kamp. Noe lignende har verden aldri sett, og takk flagget for det.

Uberegnelige klovner har en tendens til å dukke opp i høstmørket, drevet av en barnslig trang til å skremme andre og seg sjøl, men lite kan skremme mer enn Snøfte Smith, også kalt Donald Trump, i fri dressur i manesjen. Han er i sannhet noe ganske annet på øret enn å høre en svarttrost synge fra tretoppene en tidlig søndag morgen. For nå kan alle i trostefamilien synge så mye de vil uten å risikere at skarpladde jegere følger dem i kikkertsiktet. De var truet med en plass på «fritt vilt-lista» disse fuglene, men nå kan de slappe av, senke nebbet og synge en trall for oss her nede så mye de orker. De er ikke jaget vilt likevel. I motsetning til klovnene. Forhåpentlig vil trosten synge også etter at amerikanerne har valgt sin neste president. For akkurat i øyeblikket kan det se ut som om Snøfte Smith er på full fart ut av den «politiske» kamparenaen, selv texasianere kan åpenbart få nok av prustende visvas. Nå vender de klovnen ryggen. Det gir oss alle grunn til å synge i kor med trosten: Å var jeg en sangfugl …

Vi ser fram til at Snøfte og hans kamphaner blir jaget ut av klovnemanesjen for godt. Akkurat som ufaglærte i klovnedrakt jages med balltre i Brumunddal. Men kampen om Det hvite hus er ikke over. Ikke ennå. Derfor synger vi i kor: Heller hun enn han!

Forresten: Hva da med Bill? Blir han historiens første «førstedame» i Det hvite hus eller …? Ha en sangfull helg.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat