buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Komfortkolli
«Fra nå av skal vi pakke med oss en ekstra komfortkolli når vi drar på tur».

Publisert: 19.okt.2016 23:10
Oppdatert: 19.okt.2016 23:10

SMS-en tikket inn fra Pappa Glom. Sammen med mor hadde han inntatt Mallorca. Det var tydelig at det var noe de manglet. En god del, viste det seg.

Herr og Fru Glom har sans for pakkelister. Nå har de også utarbeidet en for sin framtidige komfortkolli, den ekstra kofferten de skal begynne å ha med seg på ferie. Kofferten skal inneholde to dyner, to ullpledd, to skjerf, to luer, to ekstra håndklær, to varmeflasker og et diverseutvalg av antibac, savetter og engangshansker. Muligens også et dusjforheng – Mallorca-hotellet hadde visst en baderomsløsning som ikke akkurat var noe for sjenerte hedmarkinger. 

Herr Gloms nyinnførte komfortkolli fikk meg til å tenke på en familieferie vi var på for en god del år siden. Vi var i Portugal. For å være sikre på ikke å måtte tilbringe ferienettene under sånne godt brukte ullpledd som de gjerne rer opp med i sydligere strøk, hadde vi med oss dyner hjemmefra. Fire stykker. Det gikk fint en lang stund. Helt til vi den siste natten skulle flotte oss litt på et ekstravagant hotell i Lisboa, der en pikkolo fant det forgodt å åpne bagasjeromsluka på bilen for å bistå med koffertene. Dette var før Herr og Fru Glom etablerte komfortkolli, mens komforten fortsatt ble fraktet i løsvekt. Ut fra bagasjerommet tøt fire dyner, som en slags gedigen airbag, og angrep den lett forfjamsede pikkoloen, som brennkvikt byset fire trinn bakover.

Herr og Fru Gloms nye komfortkolli har en slags dobbelteffekt. På hjemturen, når dusjforhenget er montert opp og antibacen tom, vil de ha plass til både kvote og krystallvaser i ekstrakofferten. Ting som godt kunne trenge et par dyner som beskyttelse. Og så vil skittentøyet bli pakket her, da. Men da er det slutt på komforten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat