buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
NØDVENDIG: Treningstights er ikke bare-bare.
FOTO: Lisa Brodshaug
 
Krampaktig, sier du?

Publisert: 25.mar.2019 06:14
Oppdatert: 25.mar.2019 06:27

Hvor mange treningstights er det nødvendig å ha?

Jeg var ganske nylig innom en sportsbutikk, og der og da ble det brått åpenbart for meg at jeg hadde behov for én til. Den var jo på halv pris! Og dessuten av et kvalitetsmerke. Og i min størrelse. Eller?

Jeg satte kursen mot prøverommet, oppildnet, til tross for at jeg egentlig veit bedre enn å drive med sånne krumspring om vinteren. Du veit, ulltrøye, skjerf, vinterjakke og forede sko som skal av - og på igjen. Knitring i akryl, statisk hår som klistrer seg til ansiktet, svette sokker.

Alt ekstrautstyret gjør sjelden underverker for kroppstemperaturen, og dermed heller ikke for det generelle humøret. Men jeg gjøv løs.

Og lot meg ikke stoppe av at tightsen jeg holdt opp foran speilet så ut som den var for liten til min 12 år gamle sønn. På ett bein, oppover, inn med det andre beinet. Dra den oppover – uten å overstrekke noen sømmer (eller muskler). Vrikke-vrikke. Kompresjonstights der, altså. Ikke noe stoff til overs. Men - yes! Den er på!

Selvtilliten er på veg oppover. Jeg ser ikke så verst ut i denne, kan forestille meg selv drive både cross fit og yoga, og det uten at tightsen blir gjennomsiktig når jeg bøyer meg.

Men føles den ikke egentlig litt slakk i livet? Faktisk litt stor, når den først sitter på? Litt slarkete bak knea? Jeg plukker fram en størrelse mindre og repeterer innbitt hele av- og på-prosessen.

Jeg kjøpte den minste, faktisk. Jeg trengte en ny! Men fikk samtidig en grei påminnelse om at jeg kanskje også må trene (ikke bare handle utstyr), når det å få flekket den trange tightsen av ga meg krampe i både mellomgulvet og leggen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat