buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
Illustrasjonsfoto: NTB scanpix
 
Meningsløst mangfold
Nå får det sø­ren meg være nok! Hvor ble det av de gla­de da­ge­ne da man had­de én TV-ka­nal og så på NRK uan­sett hva som ble sendt?

Publisert: 11.apr.2018 06:56
Oppdatert: 10.apr.2018 13:27

Her for­le­den skul­le jeg se film med en be­kjent. I en time satt vi for­an min an­tik­va­ris­ke sam­ling av håp­løst gam­mel­dag­se DVD-er.

«Uff, dis­se har vi sett hund­re gan­ger før … La oss finne noe på net­tet!»

Den smar­te TV-en ble skrudd på, og tak­ket være mo­der­ne tek­no­lo­gi had­de vi plut­se­lig til­gang til om­trent sjuogfemtitusen fil­mer for­delt på platt­for­mer som Net­flix, Via­play, Sumo, HBO og hva de nå he­ter for noe.

Ful­le av frisk mo­ti­va­sjon star­tet vi jak­ten på en god thril­ler. In­gen av de før­s­te fil­me­ne fris­tet noe sær­lig, men lis­ten var fort­satt lang. En­de­løst lang.

«Nei. Nei, den ser kje­de­lig ut. Nei. Hmm, kan­skje den … El­ler nei.»

Sånn fort­sat­te vi, helt til det ikke var fle­re fil­mer å vel­ge mel­lom. Vi hop­pet vi­de­re til skrekk­fil­me­ne. Her fant vi både Sharknado 1, 2, 3 og 4. Vi lo hån­lig. Hel­ler ikke res­ten av skrekk­lis­ten gjor­de sær­lig inn­trykk.

Vi skif­tet til Via­play, men hel­ler ikke nå klar­te vi å bli eni­ge om en enes­te film. Apa­ti­en tok over­hånd mens vi tryk­ket oss hvi­le­løst ned­over.

«Det be­gyn­ner å bli sent. Jeg skal på jobb i mor­gen tid­lig», hør­te jeg det gjespe fra and­re en­den av so­fa­en. Vi had­de brukt to gru­somt lan­ge ti­mer på å ikke finne en enes­te film.

Nei, det var enk­le­re før – da en van­lig TV-kveld be­sto av Dags­re­vy­en, Allo’ Allo’ og Den Store Klas­se­fes­ten, et­ter­fulgt av det finske fjern­syns­dra­ma­et «Ve­mod i Ka­re­len» – en me­lan­kolsk stum­film om fyll og en­som­het. Fa­mi­li­en satt klist­ret for­an skjer­men.

Kall meg gjer­ne en tverr og re­ak­sjo­nær gri­ne­bi­ter, men jeg sav­ner den ti­den da and­re gjor­de de stør­ste og vik­tig­ste val­ge­ne for oss.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat