buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
NESTEN HELT LIKE: Noen typiske eksempler på gjenstander og ting som er lette å blande sammen. Ukentlig.
Frister det med en lyspæreomelett – eller kanskje en smertestillende tannpuss etter et glass gjødselsaft ...?
FOTO: Christian E. Bergheim
 
Morgenens forviklinger
Den som påstår at morgenstund har gull i munn, den kan ta seg en bolle!

Publisert: 02.mai.2018 07:10
Oppdatert: 30.apr.2018 12:51

Dagen min starter grytidlig når den første alarmen ringer klokken 07:17. «Hurra, det er lørdag!», tenker jeg – bare for å finne ut at det er onsdag og fortsatt helt absurd lenge til helg.

Skuffet drar jeg dyna over hodet, og rekker akkurat å blunde i 32 sekunder før den infernalske klokkeradioen skrur seg på – akkurat så langt vekk fra senga at jeg MÅ stå opp.

Trøtt og blind subber jeg bort til klesskapet og røsker ut det jeg tror er en blå og nøytral T-skjorte, men som egentlig er en hullete og fæl busserull jeg bruker når jeg maler.

Ferden fortsetter inn på badet, hvor jeg ser at skjegget trenger å trimmes. Jeg skrur på den elektriske klipperen og kjører den kort og målrettet inn i buskaset – kun for å bryte ut i et grufullt hyl.

I min svaksynte forvirring har jeg tatt feil av skjeggtrimmeren og epilatoren. Ikke spør meg hvorfor jeg har en epilator … Tykke hår røskes med voldsom kraft ut av fjeset. Blodet pipler. Tiden er knapp, så jeg må gå på jobb med mer skjegg på høyre enn på venstre side.

Etter en kjapp dusj på 34 minutter er det på tide å få på linsene. De føles tørre, så jeg fisker fram øyedråpene. For å gjøre en lang historie kort: Det er ALDRI lurt å ha superlim i samme skuff som øyedråper.

Fullstendig sammenklistret griper jeg etter det jeg tror er en deodorant, men som viser seg å være svart quickshine-skopuss. Bedre enn ingenting.

På et aller annet vis kommer jeg meg ned til jobb, hvor jeg famler etter nøkkelkortet. Jeg drar og drar, men intet skjer. Plutselig merker jeg at jeg står med VISA-kortet. Jeg humrer oppgitt, og finner riktig kort. Drar og drar, men ingenting skjer.

«Dette er Nav», sier en stemme bak meg. Feil bygård. IGJEN.

Nå skal det bli godt med helg ...

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat