buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Nytt fra dyreriket
På tide å orientere seg mot dyreriket nå.

Publisert: 13.okt.2016 13:30
Oppdatert: 18.okt.2016 09:49

Også der skjer det mye rart! Det har endelig kommet for en dag at mannlige ekorn ikke hjelper til i nevneverdig grad i hjemmet. De er mer opptatt av sitt og overlater hjemmearenaen til fruen.

Det var litt av en bombe. Personlig må vi innrømme at vi aldri har sett et ekornhjem preget av stell og orden med hvite duker på bordene og brennende stearinlys i vinduskarmen og husfruen gående rundt med forkle og grytevotter mens konglesuppa putrer liflig på ovnen. På den annen side har vi heller ikke sett en ekorngarasje med oljeflekker på gulvet og minst én diger motorsykkel stående i midten og med skiftenøkler og pussefiller liggende i dandert uorden mens lukten av terpentin og blytung bensin ligger som et lokk over bolet. Vi har vel egentlig aldri sett et ekornhjem, for å være helt ærlig.

Hvordan hjortelusflua har det hjemme, det vet vi lite om. Men antagelig er det både rotete og ustelt og ille fatt, for nå er det bevist at hjortelusflua er stokk dum. Ikke veldig overraskende, kanskje, men nå vet vi det i hvert fall. Så dum er han at han ikke ser forskjell på elg og menneske! Og det kan få katastrofale følger, for har den først satt seg fast på et menneske, blir den værende der til den dør av matmangel. På elg, derimot, eller hjort eller rein eller rådyr og den slags, der vil hjortelusflua kunne velte seg i go’saker til den stuper av alder eller utmattelse. Den lar seg i hvert fall ikke tynge av høy intelligens.

Noen vil kanskje hevde at Ølfestivalen i Hamar også er en del av dyreriket. Til sommeren må de uansett orientere seg ut av Stortorget og finne seg andre bol for fest og moro. For dit har helt andre skapninger orientert seg. Greit å vite.

Ha en dyr helg.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat