buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
ILLUSTRASJONSFOTO.
 
På kanten
Innimellom forekommer det rett og slett hendelser som burde vært snappet opp av avisene. Hendelser helt på kanten. Men dessverre: mange havner ikke i overskriftene.

Publisert: 13.jul.2017 06:32
Oppdatert: 13.jul.2017 06:40

Men elgen som tidlig på 90-tallet tok seg en spasertur over Gaalaas-bana midt i beste treningstid, burde havnet der. Freidig som den var, ga den blaffen i unge håpefulles drøm om å bli den nye Lothar Matthäus eller Jan Åge Fjørtoft, der den brøytet seg vei så gresstustene sto. Drøyt.

Dog var det ikke bare elgen som var en løs kanon på Gaalaas før fargefjernsynet. Også banemesteren på nevnte anlegg slo seg en gang løs. En fram til da talentfull spiller hadde ladet slegga, men endte i stedet opp med å få tuppen av Copa Mundial-skoen barbert.

Banemesteren hadde behov for å klippe gresset midt i skuddtreninga, og det er til å forstå at ingen fra det årskullet senere spilte høyere enn 3. divisjon. Trist.

Det fæleste eksempelet utspilte seg derimot på gatekjøkkenet på Olrud. For der satt en gang en kar som skulle nå over 1000 NHL-kamper og vinne Stanley Cup. Han var kaptein i verdens beste hockeyliga, og tjente millioner av kroner.

Nå satt han på et slitent gatekjøkken i Furnes, og lot ganen leke seg med en svett cheeseburger. Ingen vet hva Rob Blake tenkte om burgeren, men for områdets unge hockeyfans var det et mirakel. I tillegg gikk det rykter om at Alexei Yashin var observert i russisk tracksuit utenfor.

Ryktet ble aldri bekreftet, men det som er hogget i stein: aldri før har så mange stått og sett på en mann spise cheeseburger. Uspiselig.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat