buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
FOTO: Eli J. Haugen
 
«Jeg har aldri sett på meg selv som en utstyrsfrik, men ...»

Publisert: 16.jul.2019 07:46
Oppdatert: 16.jul.2019 11:26

Det startet nokså forsiktig med sykkeltur til Brumunddal for noen år siden. Det er rimelig fint å sykle langs Mjøsa, for det meste flatt. Jeg med min sjugirs Diamant-sykkel måtte gå av i motbakkene.

Jeg tenkte ikke så mye på det, før min gamle Diamant måtte sendes til de evige sykkelmarker etter en vårsjekk. Kanskje det hadde vært artig med en sprekere sykkel, tenkte jeg. Som tenkt så gjort, så trillet jeg ut av sportsbutikken med mitt nye 27-girs vidunder.

Det førte til en uventet kjedereaksjon. På neste sykkeltur ble det nesten knute på tråden, etter at kjæresten, som også var fornøyd med sin 7-girs «Rallar», plutselig ble frasyklet i motbakkene. Det likte han dårlig. Skår i sykkelgleden, der altså.

Turen til sportsforretningen var kort. En ny 24-girs sykkel ble tatt ut. Heretter skulle ikke bakker være noe problem, nei.

Jeg har aldri sett på meg selv som en utstyrsfrik, men må medgi at sykkelgleden økte i takt med utstyrsnivået. Sykkeldrakt, hansker, sykkelveske, det er mye fint å velge i.

Det er mange fine sykkelturer å ta på Hedmarken. Man tar inn naturen på en helt annen måte enn med bil. Finest er det på steder med egne tilrettelagte sykkelstier. Med våre nye sykler godt avlåst, kom vi i prat med en kjenning mens vi tok en kaffe på en utekafé nylig.

Vi snakket om løst og fast, før han kom inn på sin siste nyinvestering. Nemlig en elsykkel, med fire innstillinger og 70 kilometers rekkevidde på batteriet. Suveren til transport. Bil har nesten blitt overflødig. Hm, tenkte jeg, elsykkel.

Det kan ha blitt en dyr kaffe.

LES OGSÅ: Her finner du flere muntre God Dag-spalter til glede og ettertanke

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat