buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
VISSTE DU AT...: ...man trenger et eget middel for å holde øyebrynene på plass i åpent luftrom? FOTO: Christian E. Bergheim
 
Penger, pass – og pudder
Jeg hadde mentalt begynt å notere ei huskeliste for pakking til årets utenlandstur.

Publisert: 25.jun.2018 09:03
Oppdatert: 25.jun.2018 10:06

 Jeg var på nett for å bestille oppdaterte helsekort og sjekket om passene fortsatt var gyldige. Denne gangen skulle vi unngå omveien innom politiet på Gardermoen for å betale det hvite ut av øyet for nødpass til gutta. Men som om det ikke for lengst var nok å tenke på når man skal ha en familie på fire av gårde på sommerferie – så dukker det opp en insisterende reklame i Facebook-strømmen min: «Vaycay must-haves».

Hva er det jeg må ha? Er det noe jeg ikke har tenkt på? Hjernen gikk på høygir, men krysset av for ladeledninger, forsikringsavtale, leiebilbookingnummer, solkrem i flyvennlig størrelse, ørepropper, ebilletter på telefonen, badebukser, solbriller, linsevæske og lydbøker. Jeg trodde «vaycay’en»(ferien, altså) var i boks.

Men så var det sminken jeg ikke hadde tenkt på. Den kosmetikkfirmaet mente jeg er pokka nødt til å ha i håndbagasjen om bord. Vi kan ikke risikere at fasaden forfaller i internasjonalt luftrom! «Når vi er ute og flyr er vi avhengige av produkter som lar oss gjøre raske og lette touch-ups», forklarte annonsen og anbefalte en «lip cushion» som gir delikat farge, glans, pleie og næring.

Produkt nummer to var «Facefinity Compact Foundation» som hindrer at du taper ansikt og generelt vil forbedre utseendet på enhver turist i åpent farvann. Og prikken over i-en i kabinen, blant hawaiiskjorter, taxfree og gråtende babyer i 10.000 meters høyde, er en Natural Brow Styler. Den garanterer at øyebrynene holder seg på plass hele vegen fram til din feriedestinasjon.

Spørs om det ikke skal mer til for å få mine hevede øyebryn tilbake på plass.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat