buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
HVA BETYR DET?: Tegn, og jeg skal si deg hvem du er.
FOTO (OG TEGNING): Anne Ekornholmen
 
Penn og personlighet

Publisert: 12.mar.2018 08:26
Oppdatert: 12.mar.2018 09:24

Si meg hva du drodler og du skal få ditt pass påskrevet. For du tror vel ikke det er tilfeldig hva du skribler på papiret når du prater i telefonen eller sitter i et møte? Nei, det er selve personligheten som tyter fram og avslører hvem du egentlig er.

Alle har noen faste, ubevisste favorittkruseduller. Til tross for at jeg kun er moderat musikalsk, tegner handa mi i løpet av et morgenmøte i HA opptil flere g-nøkler på papiravisa, sammen med spiraler, piler, vilt utviklede bølger og stjerner. Det er umulig å la være å bruke en penn jeg har i handa. Så jeg overgir meg til psykoanalysen. Hva betyr det å tegne sjakkruter?

Og internett svikter aldri! Jeg legger på bordet underbevissthetens repertoar av border og s-er som blir til svaner og spørsmålstegn. Dessuten har jeg en hang til naive blomster, små hus, kuber og firkanter. Sistnevnte får attesten «effektiv, analytisk, kan håndtere vanskelige situasjoner uten problemer» (yay!). Men samtidig at geometriske figurer = undertrykte følelser (hmm...).

Avrundede former og buer kommer fra emosjonelle mennesker som ønsker harmoni, står det å lese. Stjerner viser ambisjoner, optimisme, og stort behov for å være i sentrum av oppmerksomheten … Vel vel, tenker jeg, og finner ett sted at sikksakk lages av jordnære, praktiske og viljesterke folk. Det er da vel bra? Men så tvert imot, et annet sted, at sikksakk reflekterer impulsivitet og lidenskap. Det skal være typisk for mennesker som akkumulerer spenning – og frigjør det på ubeleilige tidspunkter (ikke fullt så bra, må jeg innrømme). Piler kan bety aggressivitet (uff da!), spiraler er tegn på at man er egosentrisk (filler’n), eller frykter ensomhet (hæ?).

Først når «sjakkbrett antyder at du er tålmodig og utholdende» går det opp for meg at analysen er uten rot i virkeligheten.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat