buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
KJÆRTEGN: Det er mange slag. Og mange hverdager.
 
Perlerad av hverdager
Når du ringer hjem fra jobb for å spørre om Mannen kan ta den klissvåte klesvasken ut av maskinen og få hengt den opp på snora – og han allerede har gjort det!

Publisert: 11.des.2017 06:30
Oppdatert: 11.des.2017 06:44


Skal si at hverdagene leverer. Det er mange av dem, så det er om å gjøra å legge forventningslista så høyt at du akkurat kan gå oppreist under. Særlig nå i oppkjøringa mot jul. Kutymen sier at det er en del intenst hverdagsliv (les: vask, rydding, innkjøp, pynting, trehogging, pakking, støvsuging) som skal gjennomføres før man med noenlunde god samvittighet kan synke inn i høytidsfølelsen mot slutten av måneden.

Avslutningsfester og førjulsmiddager er riktignok strødd utover desember som pirrende smakebiter på den kommende julefeiringa, skapt for at vi skal stå løpet helt fram til fridagene slår inn. Men de aller fleste tallene på kalenderen er brutale hverdager, noen av dem til og med enda mer hverdagslige enn andre. De har smuler og klissete saftflekker på gulvet, de har usunne tidsnødmiddager og mjølk gått ut på dato. De har lange handle- og enda lenger «to do»-lister.

Og så har de enkelte lysglimt av hverdagsperler som glatt overgår den programmatiske krampekosen i helligdagene. Som 11-åringens etterlengtede milepæl «Mamma! I dag klarte jeg gangesertifikatet!» og 13-åringens mildt overraskede «Jeg fikk fem på tyskprøven». De hverdagene gir deg vitser fra Donald- bladet til frokosten ved brødfjøla, snapchat-streak med tenåringen, en spontan kveldstur med huelykt i tåka, høytlesing fra artikler i Aftenposten Junior, ei minijulekule i pakka fra en hemmelig venn på skolen. Og en Mann som allerede har hengt opp klesvasken.

«Det er mange slags kjærtegn», sa Prøysen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat