buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
BRA NOK: I iglo-formet telt med salong i friluft og middag på engangsgrill hadde vi det egentlig ganske bra på tur. Han spjælingen i svart t-skjorte er meg.
FOTO: Privat
 
Retro sommerminner
Sommerferiene fra midten til slutten av nittitallet, der inntekten var atskillig lavere enn i dag og vi hadde et litt annerledes forhold til det å fly langt vekk på tur.

Publisert: 01.apr.2019 06:31
Oppdatert: 01.apr.2019 06:39

Det er uten tvil noen av de beste ferieminnene jeg har.

De feriene som begynte med at vi stappet bilen full av klær, campingutstyr, telt og forsyninger. Midt i oppakningen skviste vi oss inn, lettere nervøse for å få en teltplugg opp et sted der den ikke har noe å gjøre. Så bar det av gårde.

Turene gikk til steder du ikke i dine villeste fantasier ville funnet på å reise til med charterfly i dag. Ikke engang om det faktisk gikk an å fly dit. Vi valgte oss destinasjoner med storslagne navn som Lillesand, Apelviken, Daftö og Rösjöbaden.

Selv om selve bilturen kanskje ikke var det mest minneverdige ved disse feriene, var det desto bedre å komme fram til reisemålet. Reiselederne (mamma og pappa) gikk i gang med å sette opp teltet, mens jeg og storesøster utforsket plassen vi bodde på. Det viktigste da var å lokalisere iskiosken. Alt annet kom i andre rekke.

Seinere på dagen kunne vi finne oss noe å spise, eller lage maten sjøl. Eller prøve oss på minigolf. Jeg husker jeg var en skikkelig, skikkelig dårlig minigolfspiller.

Men det aller beste med de turene var det å våkne om morgenen til lukta av friskt gress, i et blåfarget teltrom med duggdråper på duken. Gjerne litt før de andre i teltet begynte å røre på seg, så en kunne ligge i det dunkle lyset og lese i en bok eller et tegneserieblad. Eller spille game boy.

Den sjarmen, den finner du ikke i en ferieleilighet på Tenerife, Split eller i Malaga.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat