buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
NOVEMBERGRILLING: Sommersesongen varer fortsatt hjemme hos Herr og Fru Glom.
 
Sånn tøyer vi sommer’n

Publisert: 09.nov.2018 16:29
Oppdatert: 09.nov.2018 16:40

Kanskje vi skal spise ute i kveld? Det var lørdag formiddag, og forslaget kom fra Herr Glom. Fru Glom så øyeblikkelig for seg en treretters på hvit duk og kastet seg på. Men da kvelden kom, novembermørket pakket seg rundt huset og Herr Glom dro fram sjøstøvler, hodelykt og grillbestikk, ble hun brått usikker på om forespørselen kanskje var ment hakket mer bokstavelig enn først antatt.

Rosene er for lengst avblomstret, og eplene har falt til jorden, men i barndomshjemmet haler og drar Herr Glom i sommeren. Da klokka nærmet seg 22 denne lørdagsaftenen travet han derfor ned trappa til hagen med en raus filet i favnen, strenet bort til grillen og fyrte opp.

I duskregn og tre friske plussgrader sto han der smørblid og snudde og vendte på kjøttbitene, som glinset vakkert i lyset fra lykta. Rundt ham var det stupende mørkt. For å holde motet oppe hadde han sneket med seg et ørlite rødvinsglass, sånn at han skulle ha litt å kose seg med mens den umiskjennelige lukta av grillmat la seg over nabolaget.

Vi sto i stuevinduet og tittet ut på ham. «Det er vel kanskje litt kaldt ute», sa Fru Glom og skyndte seg å dekke kjøkkenbordet og bre utover rikholdig med tilbehør, i frykt for at også serveringen var tenkt å foregå under åpen himmel. Når det ikke ble middag ute, skulle hun i alle fall ikke spise ute!

Det siste hadde heller ikke Herr Glom planer om. Han kastet av seg lykt og grilljakke og kom heldigvis inn i varmen med både kjøtt og rødvin. Noen villmarkens sønn er han heldigvis ikke.

Nå lekes det med tanken på å grille juleribba ute i hagen. Det må vi komme tilbake til. Det er vel grenser for hvor langt man kan tøye sommeren.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat