buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Illustrasjonsfoto
 
Sånt vi gjør når ingen ser

Publisert: 26.apr.2018 06:59
Oppdatert: 26.apr.2018 07:07

Han svingte inn ytterdøren, spaserte sju skritt bortover gangen, trykket på knappen til heisen og stilte seg opp for å vente. Herr Glom var klar for en ny dag på kontoret.

Han kikket på den digitale skjermen. Heisen sto i fjerdeetasje. Bildet endret seg, og en pil indikerte at heisen var på veg nedover mot underetasjen og Herr Glom.

Det tok i bygningens ytterdør. En morgenblid kollega kom turende inn, «morn!» hilste han vennlig, passerte Herr Glom og travet videre i retning trappen.

Herr Glom fikk det travelt. Kollegaen måtte da endelig ikke tro at han var en slappfisk som ikke orket å gå trapper for å komme seg oppover i etasjene! En ellers sprek Herr Glom kunne da ikke ha ord på seg for å være en latsabb.

Betenkningstiden var marginal, men han gjorde som ha syntes han måtte: Han fikk opp farten og strenet etter den morgenkvikke oppover trinnene. Selvfølgelig skulle Herr Glom ta trappen! Selvfølgelig.

I det de passerte første avsats, var heisen framme i underetasjen. «Pling», sa det og dørene gikk opp. Herr Glom lot som ingenting. Det var vel nærmest bare et uhell at han hadde kommet «hit»-knappen på heisdøren der nede i underetasjen.

Men spenst i ganglaget forsøkte han å vise seg fra sin beste side. Kollegaen forsvant inn dørene til kontorlandskapet i andreetasje. Herr Glom skulle videre oppover i systemet. En stakket stund vurderte han atter å kalle på heisen, for å ta den den siste biten, men han lot det bli med tanken. Sånn i tilfelle det skulle dukke opp flere kolleger.

Men når han er helt sikker på at ingen ser ham – da tar han fortsatt heis. I smug.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat