buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
HVIT GUGGE: Jeg ble ikke særlig brun...
 
Service-overdose
Jo, det er fint med litt service når man er på handletur. Men det kan sannelig bli for mye av det gode.

Publisert: 29.aug.2017 06:20
Oppdatert: 29.aug.2017 06:46

Selv fikk jeg min dose i et apotek på Bali.

Jeg hadde allerede tilbrakt to uker i sørøstligere strøk. Den første solbrente huden hadde skallet av, og jeg hadde fått «farge» (noe midt mellom egghvit og fersken på Jotuns skala). Jeg var klar for å starte jakten på 1835 Nougat.

Det er imidlertid lite ved kroppen min som skriker «sydhavskonge», så en form for beskyttelse mot strålene måtte jeg ha. Rett innenfor døra til apoteket ble jeg møtt av tre balinesere. De sto oppstilt ved siden av hverandre, klare for å utøve intens service. Jeg lusket bort til en bugnende hylle med både oljer og kremer, og en av apotekerne tok stilling knappe 15 centimeter unna. «SUNSCREEN?» nesten ropte hun, og noe forfjamset mumlet jeg at jo, det kunne jeg tenke meg. «WE HAVE THIS AND THIS» fortsatte den skarpstemmede og viste meg to alternativ – det ene faktor 50, og det andre faktor seks. 9918 Klassisk hvit og 0256 Signalrød var altså det hun kunne tilby.

Blikket mitt søkte seg fram til en mer fristende flaske med faktor 15 og de herligste gulrotekstrakter. Ifølge emballasjen skulle den gjøre meg sommerbrun på rekordtid. Balineseren som ved min side sto, ville det imidlertid annerledes. «WE HAVE THIS AND THIS» gjentok hun enda høyere idet jeg strakte meg mot gulrota. Den hjelpsomme balineser viftet fortsatt med nummer seks og 50.

Jeg ble ikke særlig brun på den turen. Jeg måtte jo bare takke ja til en tube ugjennomtrengelig, hvit gugge uten fnugg av gulrot. Men 1835 Nougat eller ikke: Til sjuende og sist er jeg bare glad for at det kun var solkrem jeg skulle ha på det apoteket.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat