buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
ROSER: En sikker vinner - men helst i kombinasjon med et par andre elementer. FOTO: NTB scanpix
 
Slik får du damedraget

Publisert: 27.des.2017 09:54
Oppdatert: 27.des.2017 10:22

Er det ikke irriterende med kjekkaser som får kvinner til å falle som dominobrikker på danskebåten i desemberstorm? Jeg har omsider avslørt hemmeligheten: Ved å følge disse enkle rådene kan du bli mer populær enn Brad Pitt og Justin Bieber til sammen.

Det første trikset: Kjøp en stor og flott blomsterbukett. Deretter går du rundt i byen eller på kjøpesenteret med blomstene i hånda. Rak i ryggen og med et selvsikkert smil – gjerne med dress og pensko. Personlig velger jeg kjole og hvitt, monokkel og spaserstokk. Tro meg, det funker! Damene stråler når de ser en mann med blomster: «Åååh! En myk og raus gentleman!»

Jeg går 30–40 runder på Maxi hver lørdag, men etter noen timer begynner blomstene å bli så visne at man ikke lenger oppnår full effekt. Vi går derfor videre til neste triks: Bikkjer. Damer elsker hunder, og ingenting er mer effektivt enn å gå søndagstur med et lite dyr. Møter man en dame med hund, så er man nesten garantert kontakt. En sikker vinner er å snakke om rase, kjønn og avføring.

Når man har brukt opp femten hundeposer etter å ha tråkket nitten mil i nabolaget, så har man et siste supertriks: Barnevogn. Damer elsker små barn, og ressurssterke alenefedre virker å stå spesielt høyt i kurs. Selve barnet er ikke så viktig; det mest essensielle er at man har vogna. Hvis noen spør om å få kikke, så kan du svare at barnet har kikhoste og ikke må eksponeres for lys.

Kort oppsummert: Ta på deg flosshatt og smoking og gå rundt i nabolaget med åtte-ni bikkjer, 100 røde roser og ei tom barnevogn mens du ler høyt for deg selv. Jeg kan garantere at du i løpet av kort tid vil befinne deg i en seng omsvermet av damer. Hvitkledde damer som gir deg piller i alle verdens farger. Lykke til!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat