buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Sensommer Foto: NTB scanpix
 
Slutt på stuttbuksa
I dag har jeg pakket ned stuttbuksa for i sommer. Det synes jeg er helt greit. Jeg liker meg ikke så godt i stuttbukse uansett.

Publisert: 27.aug.2017 14:12
Oppdatert: 28.aug.2017 10:31

For det er noe rart med oss karer og shorts. Vi går ikke alltid så bra sammen. Du har sikkert sett det, hvordan vi skifter ganglag når vi får på oss stuttbukse. Jeg tror det henger sammen med at vi ikke vet hvor vi skal gjøre av beina, når de ikke har langbukse rundt seg. Så vi slenger kanskje litt ekstra med leggene, samtidig som vi prøver å late som om alt er i orden, selv om alle kan se at det ikke er det.

For å dempe følelsen av ikke å vite hva en skal gjøre, er det noen karer som tar på sokker og drar dem godt opp mot knærne for ikke å kjenne seg så nakne. Andre drar opp stuttbuksa til like under armene, så den er på plass. Av samme grunn er det noen som bruker belte på stuttbuksa. Men jeg er ikke helt der ennå.

Selv har jeg to stuttbukser. Den ene har lommer med glidelås langt nedpå lårene. Det går til og med an å ha lommeboka der. Men du føler deg ikke særlig smart når du står i kassa på CC og leter etter pungen. Den andre shortsen har passe lommer, men er altfor stor. Det henger nok sammen med at jeg ikke orket å prøve den, og etterpå orket jeg ikke å bytte den. Så er det noen shortser som ikke engang har lommer til å plassere henda i. Da er det ikke bare beina som føler seg hjemløse, men hele personen.

At enkelte av oss kan føle oss uvel i stuttbukser, henger sammen med mangel på trening i å bruke det. Og går du i klær du ikke er vant med, ramler du raskt ut av komfortsonen din. Det er derfor vi ser ut til å få gangefeil hver gang vi tar på stuttbukse. Men nå er det i ferd med å normalisere seg. Nå er det endelig langbuksevær igjen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat