buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
ILLUSTRASJONSFOTO.
 
Som en vind
Som en prærievind bykser han oppover venstresiden så gule gresstuster med mye jord tilsmusser de anstrengte trynene på forfølgerne. Over den trange shortsen henger ei svett trøye, og en håndfull bilringer.

Publisert: 09.jun.2017 06:18
Oppdatert: 09.jun.2017 07:04

På sidelinja står et knippe forbausede sjeler, og aner at noe er på gang. Midt i forvirringen over at de har brukt en grå lørdag for å bivåne tjueto fettberg, går det opp for dem at de endelig kan få valuta for tjuekroningen de brukte på sur kaffe i pausen.

På innbytterbenken, tar treneren umiddelbart all ære for at det under siste kamp av sesongen, endelig er noe som ligner på toppfotball. «Har jeg ikke bedt dere om å gjøre dette siden januar» gauler han så spyttet står. Det ser ut som han har rabies.

Individet med den trange shortsen og bilringer slår en tunnel på tretti meter og nærmer seg faretruende motstanderens sekstenmeter. Den ene midtstopperen ruser ut, men blir liggende igjen med ei pølse i lompe. Dobbel wiener. Potetsalat. Alt på.

På tribunen har de trofaste sliterne glemt hemoroider, høyt blodtrykk og såre føtter. Aner de tiårets mål?

Foran målet gjenstår bare backen og keeperen før den nå slitne teknikeren kan sette ballen i nettet. Backen fyker ut til høyre med ei finte ingen skjønner hvor han har lært. Selv kioskmannen henger ut av luka for å få med seg siste akt.

Mellom to ketsjupflasker ser han at bilringmannen løfter skuddfoten og slipper avtrekkeren. Men energien er lav, det blir bare en fislete tåtut. Som ei snegle triller ballen i stolpen, og ut. Oppe i skogbrynet hviskes det i tretoppene: som en vind.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat