buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
SOM ZLATAN: HAs Asgeir Høimoen føler seg som Zlatan. Men det er dessverre ikke på grunn av ferdighetene. FOTO: NTB Scanpix
 
Stjerne-smell

Publisert: 22.apr.2017 14:38
Oppdatert: 22.apr.2017 14:43

Torsdag kveld kan se ut til å ende i et skademareritt for en av verdens beste fotballspillere, Zlatan Ibrahimovic. Tilfeldighetene skulle ha det til at også en av verdens dårligste aktive fotballspillere, meg selv, led samme skjebne.

Dog skal det sies at Zlatans skade nok ser ut til å være betraktelig verre enn min egen, bare så det er sagt. Men så utrolig mange ganger i livet har jeg ønsket at jeg gjorde det samme som profesjonelle fotballspillere.

Derfor er det med en viss stolthet og en rar form for glede jeg endelig kan føle på hvordan det er. Selv om det kanskje ikke ble gjort på den beste måten.

I år hadde jeg egentlig bestemt meg for kun å være fotballtrener og ikke spiller. Og det er gjerne sånn at spillere bør være ute på fotballbanen. Trenere bør være på sidelinjen. Det er til alles beste. Men akkurat denne torsdagen var 6. divisjonslaget litt tynt bemannet, og kondisjonen begynte å svikte for flere av spillerne på banen.

Dermed ble den kloke beslutningen tatt om å sette inn meg selv. Det gikk som det måtte.

Jeg rakk ikke stort ute på banen. Tok et par løp, sto i mur på et frispark imot og så et mål komme i feil retning. Så smalt det. Et kne smalt inn i kinnet mitt på et eller annet vis, og det bar rett ut av banen for min del.

Og det etter kun FIRE (4) minutter. Det var som skjebnen slo til og virkelig viste at på banen hadde jeg ingenting å gjøre. Jeg hadde plass på sidelinjen, og der burde jeg blitt.

Det hele endte med besøk til legevakt, leger og sykehus. Og et bein i ansiktet som må trekkes på plass med en krok.

Men det var sikkert på tide å få gjort noen endringer på ansiktet. Det er nok til det bedre. Og ikke minst: Jeg gjorde som Zlatan denne ene kvelden i livet. Ble skadet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat