buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Illustrasjonsfoto: Christian E. Bergheim
 
Sykling i sneen
Stian F. Steinsviks 40-årskrise har eskalert ytterligere.

Publisert: 02.mai.2017 07:31
Oppdatert: 02.mai.2017 08:01

Som jeg utla om meg selv for et par måneder siden, havnet jeg i en akutt 40-årskrise som følge av et legebesøk som kort fortalt endte opp med at jeg ble stemplet som litt for feit.

Nå kan jeg fortelle at tilstanden min har blitt betraktelig forverret, og jeg tenker ikke på vekta:

En av tingene jeg har gjort siden den gang, er å kjøpe meg en sykkel.

Jeg var nok fortsatt litt lettere desperat og manisk etter legebesøket og holdt på å gå i fella ved å kjøpe en altfor dyr karbonsykkel som veide mindre enn sykkelhjelmen jeg normalt sett ikke bruker.

Heldigvis fikk jeg et snev av fornuft over meg, og gikk for den billigere varianten - noe som gjorde at jeg også denne måneden kunne fø mine barn med mat.

Uansett, sykling har det blitt, og her en dag befant jeg meg plutselig på Gåsbu sammen med en nye doningen min. Hvem skulle trodd det?

Det gikk da lett, tenkte jeg, og fortsatte innover mot St. Olav. Føret var trått med en blanding av søle og snø, og jeg måtte stå for å sykle nedover.

Da jeg så skimtet at en langrenner kom ut av skogen forsto jeg at det hadde gått litt for langt.

«Hva er det som har gjort deg så desperat at du sykler rundt for harde livet på steder hvor snøen fortsatt ligger og hvor INGEN andre bedriver sykling», tenkte jeg, mens langrenneren så undrende på meg der jeg kavet av gårde – i samme retning jeg hadde kommet fra.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat