buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
GIKK BORT: 2016 ble et mørkt år for musikkinteresserte. David Bowie er en av mange legender som gikk ut av tiden dette året. FOTO: NTB scanpix
 
Takk for det gamle
Er det beste med 2016 at det snart er over? Hvordan gikk det egentlig med året som vi snart skal slippe ut av bakdøra og inn i historiebøkene?

Publisert: 27.des.2016 13:24
Oppdatert: 27.des.2016 13:38

Så där..., ville nok svenskene ha sagt. Personlig har jeg lite å bebreide 2016 for, men det forhindrer ikke at følelse av kaos og en gal verden av og til blir påtrengende. Og det er sånn at vi husker best det som er nærmest. Når nå alt på død og liv skal oppsummeres, og det skal kåres årets både det ene og et andre, så er det fristende å ta kortversjonen: Pokémon Go kom, Bowie, Prince og Cohen forlot oss og klovner skremte vettet av oss. En av dem gjorde det til og med så bra at han ble valgt til president i USA.

Sjøl har jeg funnet en helt ny sti opp i berget som ligger bak huset vårt og som har vært mitt faste turområde i nærmere ti år. Tenk det. En helt ny sti som jeg ikke har sett før, enda jeg har trålet området på kryss og tvers, og trodde jeg kjente det ned til minste detalj. Det var nesten som et lite julemirakel, på selveste julaften, sånn cirka midt på dagen gikk jeg opp langs en jordekant og fant en gammel veg langs en skigard som har sett bedre dager. Den var akkurat passe til tre små hunder i bredden, og med meg på slep dro vi ivrig oppover mot toppen. Jeg vet sannelig ikke hvem av oss som var lykkeligst.

Da vi begynte på vegen ned igjen, en velkjent rute, innså jeg at jeg hadde vært ute så lenge at karamellpuddingen nettopp var utsatt til 1. dag og byttet med multekrem på kveldens meny. Vårherre hadde akkurat dimmet dagslyset bitte litt og malt lakserosa kanter på Skreifjella langt der borte. Og hjemme ventet ribba.

Måtte 2017 bli året da vi finner noen nye stier mot målet som vi jo tross alt er så veldig enige om: At vi alle skal ha det bra.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat