buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Karsten Warholm.
FOTO: NTB Scanpix.
 
Talent i hekk
Karsten Warholm klarte den utrolige prestasjonen å ta gull på 400 meter hekk under VM nylig.

Publisert: 11.aug.2017 06:42
Oppdatert: 11.aug.2017 06:54

Jeg skal ikke ta fra Warholm noe ved hans prestasjon, men jeg er ganske sikker på at jeg har kommet meg over noe som lignet en hekk i betydelig større hastighet.

Det hele bunner i min tidligere voldsomme frykt for hunder. Jeg holdt meg stort sett på god avstand fra disse dyrene, og ble livredd om de nærmet seg. Så en dag var jeg ute på joggetur i Elverums dype skoger. Plutselig hørte jeg bjeffing, og pulsen steg betraktelig. Og der kom den. Et svært beist av en hund. Den var sikkert to meter høy og halvannen meter bred.

I mine øyne var den så klart mannevond. Med tenner store og spisse som spyd bykset den etter meg i voldsom fart. Redd som jeg var, hadde jeg plutselig VM-tempoet inne. Det var nesten så jeg kunne høre publikum juble og kommentatorene hyle der jeg sprang nedover en øde grusveg. Med verdens største hund i hælene (i ettertid ser jeg nok at den kanskje ikke var fullt så stor).

Men så ser jeg det jeg tror kan være min utveg. Et gjerde (som jo kan forveksles med en hekk). I full fart flyr jeg over gjerdet og langt inn på et jorde. Men planen var ikke så god, for hunder kan jo også hoppe. Og det gjorde den. Så der lå jeg på jordet, mens hunden bykset mot meg. Den snuste litt lett på meg, før den etter hvert trakk seg tilbake … Den var visst ikke mannevond allikevel.

Men siden doping er ulovlig, kan kanskje mannevonde bikkjer være noe å sende etter løperne i mesterskap for å presse tidene ytterligere ned. Hvert fall om utøverne er like redde som jeg var den gang.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat