buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
SLAPPE AV: Sett av noen timer til slumring, hvis ikke går helga eller ferien farlig fort. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
 
Tid til å gjøre ingenting
Fredagskvelden forsvant i en fei.

Publisert: 29.jun.2017 06:34
Oppdatert: 29.jun.2017 06:37

En litt omfattende middag, og en tålmodighetskrevende oppvask, så var kvelden over. Lørdagen gikk like kvikt. Jeg dro på langtur for å besøke en venninne, gikk på en konsert, og plutselig var det god natt. Topp stemning! Søndag formiddag bar det av sted i et bursdagsselskap, før jeg gjøv løs på trappevasken i sameiet. Og søndag kveld? Jo, da satt jeg der og funderte på hvor helgen hadde blitt av.

Egentlig var jeg en smule oppgitt; hele helgen hadde bare rent ut som sand mellom fingrene mine. To dyrebare dager med fritid var forduftet. Det faktum at det var jeg selv som hadde lagt opp løpet, og at helgen hadde vært gjennomført trivelig fra A til Å, eller i alle fall fram til trappevasken, rant meg ikke i hu. Isteden fylte jeg begeret for selvmedlidenhet til randen, tok en god slurk og utarbeidet en modell for framtidige helger:

Fredag bør man gjøre minst mulig. Til nøds kan man se en film, fortrinnsvis kjedelig. Lørdag skal man bare stirre i veggen. Om behovet er der, kan man driste seg til å ta unna noe klesvask, men mer lystbetonte aktiviteter må man holde seg unna. Søndag passer det ypperlig å sove lenge, før man velter sitt legeme ned på sofaen, og blir liggende. For å optimalisere opplegget kan man eventuelt rigge seg til på en pinnestol. Radio, TV og alt av pod-er og pad-er holdes avskrudd. Sosial omgang er utelukket. Så er det bare å krysse fingrene for dårlig vær. Målet er like enkelt som det er genialt: Å gjøre fridagene lengst mulig. Ikke fordi jeg ikke trives på jobb - bevare meg vel! Men hvor mange kan med hånda på hjertet si at de digger mandag morgen?

Nå er det snart ferie. Da er det smart å kjøre samme strategi. Kaste alle planer over bord og gjøre ingenting, sånn at tida ikke går så fort. Det blir nok noen minneverdige uker.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat