buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Hadia Tadjik. FOTO: NTB / Scanpix
 
Tilbake til valgkampen
Sirkuset kommer til byen, kunne jeg lese i Krøniken i går. Men det har jeg visst lenge.

Publisert: 05.aug.2017 10:23
Oppdatert: 14.aug.2017 07:01

Sommeren er på hell, kommentarfeltskrigerne er uthvilte etter en lang ferie fra tilværelsen som arbeidsløs, og underbetalte journalister blir pisket av gårde for å være mikrofonstativ for ethvert sprell våre skamløse, PR-kåte politikere finner på.

Mens Støre, Jensen og Solberg svettet av seg siste rest av forrige valgkampflesk på Ekebergsletta, så Ap-Tadjik en sjanse til slå politisk mynt på Trollpikken. Stående applaus, dere! Hun (og et dusin andre) har allerede saumfart skap og skuffer etter traumer som kvalifiserer til å «snakke ut om den tunge tiden» på portrettplass i VG, så noe må man jo finne på.

Sp-Vedum har kjørt rundt i klovnebuss i flere uker allerede. Med trillende latter lover han en slutt på ulv, både i manesjen og som en del av jordens biologiske mangfold for øvrig, og kan avsløre at han har jobbet hardt med illusjonsnummeret om at sønderavlede gårdsdyr klarer å overleve i vill natur.

MDG fortsetter å sparke inn åpne dører, men har heldigvis funnet ut at humor og musikk fenger mer enn hasjdrevne hybridbiler og generell hippie-syting. Denne uken lanserte de sin ANDRE musikkvideo dette året, men det var dessverre ikke en hvor de står hånd i hånd og synger «We are the Havnesjef».

Frp har sendt en hær av spådomsdamer, hvis samtlige krystallkuler viser en kølsvart framtid for Norge (det ryktes også om et spektakulært offerrolle-nummer), Vingle-Venstre har finpusset linedansingen og knivkast mot roterende arbeidstakere, og KrF går fortsatt rundt og håper på et mirakel før teppefall.

Popkorn selges i døra. Godt valg!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat