buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
 
Ubudne gjester?
Du vet, når du våkner om morgenen etter en sein kveldsvakt og huset bør være tomt.

Publisert: 19.feb.2018 09:03
Oppdatert: 19.feb.2018 09:28

Men det kommer lyder fra etasjen over. Skolebussen har gått og mannen burde være framme på jobben for et kvarter siden. #denfølelsen. Det er tyver i huset!

Hunden som hadde vekket meg med iltre bjeff, hadde roet seg ned igjen, så i halvsøvne tenkte jeg at det neppe var innbruddstyver likevel, og konkluderte med at det måtte være mannen i huset som hadde funnet det lite hensiktsmessig å kjøre 25 minutter i den ene retningen for å snu og kjøre tilbake for å rekke møtet eller tannlegetimen eller hva det nå var han skulle.

Det var da støvsugeren startet at jeg skjønte at det måtte være en innbruddstyv likevel. Det er riktignok sikkert ikke så vanlig at innbruddstyver støvsuger, men det er tross alt mer sannsynlig enn at min mann skal drive med utagerende husarbeid klokka kvart over 8 en tirsdag.

Jeg ble liggende helt stille uten å røre meg. Det er ille å ha ubudne gjester i huset og best å ikke overraske dem. Dessuten ville de jo være utrolig dumt å skremme dem vekk før de var ferdige med å støvsuge, og siden de var så godt i gang kanskje vaske et bad eller steike egg og bacon til frokost.

Men da støvsugeren stanset hadde jeg lite å tape på å finne ut hva som faktisk foregikk oppe i stua. Det var mannen som skulle på et møte. Jeg gjorde det selvfølgelig helt klart at jeg absolutt ikke satte pris på å bli vekket av støvsugeren tre kvarter før jeg etter planen hadde tenkt å stå opp.

Ikke så lurt, kanskje? Det har slått meg at jeg muligens må satse på en innbruddstyv hvis jeg skal ha gjort noe særlig husarbeid før klokka ni ved en senere anledning ….

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat