buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
INISTERTE: 13-åringen insisterte på at det måtte pakkes ned myggmiddel for å holde denne skapningen unna.
 
Ulltrøye og badeshorts
Den der er viktig! insisterte 13-åringen. Han prikket gjentatte ganger med pekefingeren på et punkt på pakkelista: myggmiddel.

Publisert: 12.jun.2017 06:11
Oppdatert: 12.jun.2017 06:32

Hele mellomtrinnet skal på skautur. Med overnatting. Det mentale stresset hos bygdas mødre er dermed hevet til kritisk nivå. Det er ikke gjort på én kveld å få oversikt over behovene. Langt mindre skaffe til veie det som ikke er i hus. Det snakkes om teltlag, brødmat, termos og middagskompiser. Spikkekniver, fiskestang og hodelykt. Skolen er forbilledlig i rute med huskelister og informasjon og forventningene i heimen skrus deretter: gutta har snakket om lite annet de siste tre ukene og varmet opp med å sove i telt på plenen i åtte netter.

Så langt har vi haket av for regntøy, vindjakke og turbukse. Ullundertøy og ekstra skift er i boks. Vi har sokker, fleece, lue og votter under kontroll – det er tross alt snakk om utflukt i norsk sommer. Verre er det med støvler, siden ingen av de tre-fire parene vi har – eller mormor sine – passer til gutta i voksealderen.

Overraskende nok var det tendenser til rift om min gamle 50-liters ryggsekk av type Bergans fra midten av 90-tallet, men etter en smule forhandling ble familiens ryggsekker fordelt i fordragelighet. Diplomatisk storebror lot lillebror få førstevalget, siden han selv allerede hadde kapret tunnelteltet og den bærbare minigassgrillen. Neste på lista var soveposer og liggeunderlag. Check!

Ja - ja - ja - ja, svarer 10-åringen mens han krysser av for shorts, T-skjorte, badebukse og håndkle. Sjansen for at det blir bading i et tjern anslås nemlig til hundre prosent, det er tross alt snakk om utflukt i norsk sommer.

Alt som står igjen på lista, er gnagsårplaster, solkrem og marshmallows.

Og myggspray, da!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat