buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
ALVOR: Det finnes knapt noe farligere enn en real manneforkjølelse. Her er det bare å klargjøre akuttmottaket! FOTO: Christian E. Bergheim
 
Unntakstilstand: Manneforkjølelse

Publisert: 13.feb.2019 06:37
Oppdatert: 13.feb.2019 06:52

Så har det skjedd igjen: Den siste uka har jeg vært fullstendig slått ut av forkjølelse. Manneutgaven, altså. Her snakker vi full pakke med uovertruffen lidelse verden ikke har sett maken til siden … ja, ikke siden forrige gang en mann hadde litt rennende nese.

Det startet med sår hals. Onsdag kreket jeg meg på jobb, men måtte pusse nesa allerede før lunsj. I tillegg hadde jeg snev av stivhet i nakken. Alarmklokkene begynte for alvor å ringe: Her var det bare å skrive testamentet og bosette seg på legevakta!

Natt til torsdag eskalerte det voldsomt: Nesa var tett, og hørselen vekk. Som kvalifisert hypokonder ga jeg meg selv fifty-fifty sjanse for å overleve natten. Jeg tenkte på 113-appen som en venn hadde vist meg, men lyset fra mobilen var for sterkt til at jeg klarte å laste den ned. Aller helst skulle jeg hatt en luftambulanse stående i beredskap i hagen, men den gang ei. Hvor nedsnødd må det være ute på gårdsplassen før nabodama slår alarm? «Jeg blir sikkert ikke funnet før til våren», hulket jeg.

Paracet-brettet ble tømt, og ikke søren om jeg klarte å forlate huset, så jeg kompenserte ved å sluke en hel pakke Curamed. Det var visst i overkant, så nå var det full fest i magen også. En bekjent meldte at hun hadde havnet på sykehus med mulig beinbrudd. «IKKE KLAG!», smalt det tilbake fra meg der jeg lå i en pøl av Kleenex og selvmedlidenhet – uten så mye som en dråpe varmtvann igjen i dusjen. Dagens tolvte tekopp med honning rant tvers gjennom før jeg krøket meg sammen i senga og tviholdt på varmeflaska – «pyseposen». Med feberfantasier ble jeg liggende der og skjelve under den gjennomsvette dyna. Det er ennå for tidlig å konkludere med varige mén, men jeg frykter det verste: Nesa er sår og flasser. Høyreøret føles loddent og rart.

Heldigvis takler jeg det som en mann. Men det er kanskje litt av problemet…

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat