buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
VÅPEN: Er det lurt når man driver teambuilding?
FOTO: ANNE EKORNHOLMEN
 
Våpen mot teambuilding

Publisert: 13.nov.2017 06:53
Oppdatert: 13.nov.2017 06:59

Noen få ganger i livet flyter man på nybegynnerflaksen. Jeg har vært der. Kanskje var det akkurat den ene gangen jeg skulle høste overraskede tilrop og anerkjennende blikk, ja, faktisk tilløp til applaus. Vi var på teambuilding. Agendaen spekket med sosiale isbryter-aktiviteter. Vi skulle bli kjent, bygge relasjoner, etablere nettverk – ja, du kjenner typen.

Vi startet med treretters middag i rustikke omgivelser, nærmere bestemt ei barhytte et stykke til skogs. Dertil hørende raus skjenkebevilling. Resten av kvelden handlet gjennomgående om å skulle «ristes sammen» gjennom aktiviteter av typen bading i stamp i måneskinn. Ingen ting er vel som å ikle seg badedrakt og klistre seg ned i ei trang, vedfyrt badebalje med ukjente, alkoholmarinerte mennesker.

Noen holdt seg til luftgeværskyting på blink, mens andre kastet seg ut i felles aking på plastmatter i naturskapt bobbane. Jo da, voksnes hyl og skrik er en sosial snarveg til senket guard og løsere snipp. Men legger du til åpen mikrofon/dansegulv, sitter man igjen med inntrykk som preger både kropp og sjel ei god stund.

Og da har jeg ennå ikke kommet til leirdueskytinga. For det var her jeg – til egen og andres forbauselse – viste seg å briljere. Det var ikke tvil om at vi var vitne til nybegynnerflaks. Hva annet kan det kalles, når den ene tallerkenen etter den andre gikk i tusen knas der oppe i lufta, hundredeler etter at jeg hadde lagt an og siktet. Jeg, som aldri før i livet hadde tatt i noe våpen, langt mindre trykt på noen avtrekker, jeg lot konkurranseinstinktet ta over – og blinket inn en hel dueflokk.

Så kan man sikkert diskutere hvordan det påvirket teamfølelsen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat