buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
SPREKK: Budsjettet til oppussingen sprakk solid.
ILLUSTRASJONSFOTO: NTB Scanpix.
 
Voldsom sprekk
Det skulle være ganske enkelt, relativt fort gjort og ikke så veldig dyrt.

Publisert: 10.apr.2017 07:03
Oppdatert: 10.apr.2017 07:09

Slik var min inngang til det lille oppussingsprosjektet jeg startet for en tid tilbake. Spådommene mine ble knust.

Det endte med budsjettsprekk, kompetansesprekk og en gedigen sprekk i timeplanen. For ikke var det enkelt, ikke var det raskt og ikke så billig som jeg tenkte heller. Det burde jeg ha skjønt, men optimistisk som jeg var, kom det som en overraskelse.

Maling trodde jeg skulle gå som en lek. Det var helt til jeg fant ut hvordan det er å male lister. Det jeg trodde var gjort som en sprint, gjort unna på minutter, viste seg å være et maraton. I etterkant kan det nok forklares med at jeg fant den mest tungvinte måten å gjøre det på. Det gjorde det nok heller ikke lettere å holde tidsplanen at jeg brukte halvparten av tida på irritere meg over at det tok lang tid. Jeg kan love at veggen har fått gjennomgå verbalt i det siste.

Å skru opp møbler trodde jeg skulle være ganske enkelt. Men når man er like praktisk anlagt som en lemur, så blir selv den enkleste oppgaven ganske krevende. Jeg tror jeg er ganske god på å lese bruksanvisninger, men det hjelper lite når det ikke går an å få det man leser fra hjernen og ut gjennom fingrene.

Og så var det budsjettsprekken da. Jeg var kanskje naiv da jeg trodde mine beregninger skulle holde. Jeg hadde blant annet glemt at man trenger mer enn maling for å male. En malerkost har vist seg å være nyttig, for eksempel. Jeg hadde for så vidt også glemt at møblene ikke dukket opp gratis.

Men etter mye irritasjon, noen betennelser og en god dose dumskap ble det ferdig. Det blir lenge til neste gang.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat