Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Gode og trygge boliger tilgjengelige for alle

Det er viktig at det bygges nok boliger med et prisnivå som gjør at både unge, funksjonshemmede og minstepensjonister har mulighet til å bo der.

Boligprisene i Norge har blitt høye. Mange har problemer med å kjøpe bolig som dekker behovet de har. Vi har unge som skal inn på boligmarkedet for første gang, og det er funksjonshemmede og eldre som trenger tilrettelagt bolig i trygge omgivelser. Prisen for å komme inn i gode og funksjonelle boliger er ofte alt for høy, og mange vil aldri oppleve å få den boligen de har behov for. De unge må som regel ta opp store lån og ha stor egenkapital før de kan kjøpe sin første bolig. For mange tar dette lang tid.

Minstepensjonister, særlig enslige, må ta til takke med enklere løsninger som ikke dekker det behovet de vil få etter hvert. Da blir det vanskelig å planlegge for alderdommen når alle skal bo hjemme så lenge som mulig. Pensjonistpartiets ønske er at det må bygges nok boliger med et lavere prisnivå som blir tilgjengelig for flere. Vi har blant annet sett at studenter og eldre kan bo sammen i bofellesskap med godt resultat.

Bofellesskap for eldre er også en god løsning. Ensomhet kan være et stort problem for både unge og eldre i dagens samfunn. Bofellesskap vil kunne hjelpe for noe av dette. Bygg gode og trygge boliger som er tilgjengelige for alle!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke