Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Godkjent av partiet?

Publisert: 02.aug.2018 15:35
Oppdatert: 02.aug.2018 15:45

Når Bjørn Sveheim i innlegget «Kloke ord fra Trettebergstuen» 28. juli bruker ca. 90 prosent av spalteplassen på å rettferdiggjøre, uten å «forsvare» Jan Holthes innlegg og fortid, og viet sin omtale av Jan Holhtes «nekrolog» om seg selv, utlagt på nettet, finner jeg det beklagelig at han undertegner med «Pensjonistpartiet i Stange.»

Er innlegget forhåndsgodkjent av partiet, er det greit, og hefter da ved hele partiet. Ellers er det å misbruke partitilhørigheten. Samme dag som innlegget til Holthe sto i HA 24. juli om hatretorikk og Utøya, hadde Solveig Fiske et bedre fundert innlegg enn «Rydd opp i egen leir» av Holthe som gikk i motsatt retning. Jeg går ut fra at begge innlegg ble lest.

Holthe klarer ikke å skjule sine gamle holdninger, som Sveheim glatt overser, blant annet at Holthe skriver: «Og da Frp kom i regjering etter stortingsvalget i 2013, foretok en profilert person i Aps aller høyeste ledelse en ringerunde til nyhetsbyråer i hele Europa, hvor han informerte om at «Breiviks parti» nå satt med makten i Norge». Uten å nevne navn, hadde han det?

En god venn kunne ikke ha skrevet en mer positiv omtale med diverse CV enn Jan Holthe selv. Den imponerte ikke meg, da hans holdninger var glattet over. Holthe skriver at han alltid bruker pennen som våpen, men kunne den være til nytte som livvakt for Arne Myrdal i Brumunddal og andre steder?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke