15. sep
 
Grådige politikere

Publisert: 28.feb.2018 16:17
Oppdatert: 28.feb.2018 16:21

Så var vi der igjen. Eiendomsskatten igjen brukt som salderingspost for skattekåte Ap-folk med flere. Samme lovnad hvert år, samme løgn. På tross av nye takster skulle ikke skatten økes. Hva skjedde? Økning på ett år vel 23 prosent.

Så når rådmann Jørn Strand og ordfører Anita Ihle Steen uttaler til oss, den gemene hop, at økningen i likningstakst ikke vil medføre økning i utskrevet skatt, er det selvsagt i beste fall svart løgn, i verste fall forsøk på å svindle oss.

Jeg hørte også for noen måneder siden at kommunen hadde stort overskudd (2017) og at noen meget naive huseiere av oss kanskje trodde at noe av overskuddet kunne brukes på en bittebitte liten reduksjon i eiendomsskatten. Men nei. Skattekåte Ap-politikere gjør ikke slike «dumme» ting. Kommunekasse skal fylles opp, uansett hvor usosial og urettferdig denne skatten er.

Jeg må forresten også takke våre grådige politikere om verdiøkning på vår bolig. Økning på mer enn 100 prosent på noen år. Da jeg nå innen rimelig tid regner med å selge vår bolig, regner jeg med at kommunen står ved takst og for eksempel kan kjøpe den som bolig til flyktninger.

Jeg regner ikke med å få noe hjelp av særlig mange ved neste kommunevalg. Det blir sikkert over 50 prosent til Ap (avgiftspartiet) som før. Derfor må de som fortsatt vil stemme Ap, samtidig innrømme at de liker den stadige økningen av eiendomsskatten.

Som jeg før har nevnt: Vi greier det meste av økninger vi som snart har to pensjoner å leve av. Verre er det for enslige med en altfor lav pensjon. Men slike hensyn kan ikke politikere ta. Grådigheten styrer og den vil ingen ende ta.

Brumunddal

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke