Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
SFO: Vi vet hvor viktig det er at spesielt innvandrerbarn lærer norsk tidlig, skriver Svello og Krogsrud. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
 
Gratis SFO til alle som trenger

7. juni skrev Stange Frp hvorfor de vil ta fra innvandrerbarn gratis SFO. Vi i Venstre vil gå i motsatt retning og gi alle barn mulighet til å delta på SFO.

SFO er ikke bare et sted hvor barn kan være frem til foreldre er ferdig på jobb, men en samlingsarena som barna ser frem til.

For innvandrerbarn er det en fantastisk mulighet til å bli kjent med andre barn og lære. Hvorfor Stange Frp vil ta fra de barna den muligheten skjønner vi i Venstre overhodet ikke.

SFO-lederne sa selv at innvandrerbarna fikk mye ut av tilbudet. SFO lar barna bli kjapt integrert og kjent med de andre barna, det gjør dem trygge i hverdagen og lar dem lære norsk enda bedre.

Vi vet hvor viktig det er at spesielt innvandrerbarn lærer norsk tidlig. Da kan vi ikke ta vekk en av de beste arenaene.

Gratis SFO er ikke bare et tiltak som lar innvandrerbarn lære norsk bedre, men et tiltak mot fattigdom.

De aller fleste barn er i dag på SFO, og da er det kjipt å være en av de få som ikke kan fordi foreldrene dine ikke har råd.

Når vi lever i et såpass rikt land som Norge burde vi klare å gi alle barn en god oppvekst, uavhengig av hvor mye foreldrene deres tjener

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke