17. sep
 
Gratispassasjerer på Strandlykkja
Det er et hån mot bilistene i Norge at noen få personer på Strandlykkja får slippe å betale bompenger når de kjører på den nye E6-en.

0
Publisert: 03.mar.2015 04:00
Oppdatert: 03.mar.2015 07:17

Hva med alle de andre i Norge som ikke har noe valg, og som må passere en bomstasjon for å komme på jobb, skole, fritidsaktiviteter, apotek og alt annet som er brukt i reportasjene. Hvorfor får ikke de fritak?

Jeg ser det opereres med en kostnad på 6.000 kroner i måneden. Med 21 kroner pr tur vil det si nesten 300 passeringer i måneden, eller nesten 10 passeringer om dagen. Gjør de ikke noe annet enn å passere gjennom bommene om dagen?

Det er skremmende å se at rikspolitiker Anette Trettebergstuen og samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen lar seg bruke i en slik sak.

Har de ikke viktigere ting å bruke tiden sin på enn å forfordele noen få personer på Strandlykkja som ikke vil være solidariske og delta på spleiselaget for å få sikrere veier?

Ikke rart det blir politikerforakt. Vi snakker tross alt om rikspolitikere - ikke noen lokale helter på Strandlykkja.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke