17. sep
 
Gratulerer, Engerdal

0
Publisert: 07.nov.2015 04:00
Oppdatert: 07.nov.2015 03:59

Vi må gratulere engerdølene med de to lederne. Det var virkelig på tide at noen tok et klart steg i riktig retning. Dette ved at de var modige nok til å stille til valg, og at de ble valgt. Godt gjort!

Dette må være et eksempel på at homofile/ lesbiske er like gode og verdifulle som heterofile. Jeg kan ikke se at de homofiles/ lesbiskes synder er verre enn hva som skjer heterofilt, bifilt og pedofilt, selv om dette står sterkt omtalt i tredje mosebok. Mitt inntrykk er at de som har fått dette harde utsagn nedtegnet i nevnte bok, sannsynligvis hadde behov for syndebukker. Noe som henger igjen i dagligdagse slengbemerkninger.

Det finnes ennå de som påstår at dette er tillært, hvem er da den opprinnelige læremesteren? Hvem har et eventuelt svar? Når kjemien stemmer hos to mennesker, uansett kjønn og legning, slik at de har det godt sammen, så la dem være i fred for nedverdigende tenkning og tale. For meg er disse mennesker fullt på høyde med alle oss andre.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke