Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Gratulerer med dagen, Brumunddal
8. mars var det fem år siden reguleringsplanen for Prestseter massetak ble vedtatt.

0
Publisert: 13.mar.2015 04:00
Oppdatert: 13.mar.2015 07:28

MENINGER

Om kommunen ikke har foretatt noen hemmelige tjuvtriks i all stillhet er den nå ikke lenger gyldig. Vi kan glede oss over at folk i Nordåsvegen igjen kan sove trygt uten å frykte å få en grusbil i husveggen og folk i Brumunddal sentrum kan glede seg over at de slipper eksos og støv og trafikk fra opptil 200 grusbiler hver dag i 20 år framover. En stor takk til Facebook-gruppen vår som fremdeles har 403 trofaste medlemmer som bryr seg om sitt nærmiljø.

Dessverre er dette ingen endelig løsning, for rådmannen lurte saken om Prestseter massetak gjennom kommunestyret i høst uten særlig diskusjon med uttalelsen om at han ville komme tilbake til saken og sikret seg på den måten lovgrunnlag i nye 4 år for å utarbeide en ny reguleringsplan.

Hva han mener med å komme tilbake til saken vites ikke da han ikke har kommet tilbake til saken. I stedet forbereder han massetransporten fra Prestseter i den nye reguleringsplanen for utbedring av to kilometer vei i Nordåsvegen. Så det er nok svar godt nok på hva han mener om den saken. Men kommer det en ny plan vil vi være svært mye bedre forberedt og vi vil slåss med alt vi har for å bevare vårt bomiljø. Dette massetaket vil aldri bli satt i drift.

Ikke på noe tidspunkt i denne saken har kommunen eller politikerne innrømmet at de har gjort noe feil. Selv etter at beviser og dokumenter er framlagt i hopetall som viser feil på feil, kommer det innrømmelser. Selv etter at jeg la meg langflat på Nordåsvegen med målbånd og med pressen på slep og dokumenterte feil veibredde i halvsidesoppslag i avisen kom det noen reaksjoner fra kommunen. Selv etter at selveste vegvesenet anmodet kommunen om å ta Prestseter ut av arealplanen grunnet alle problemene det medførte ville kommunen høre etter og sikret i altså i stedet at Prestseter fremdeles ligger inne i arealplanen som område for masseutvinning.

Plansjef, rådmann og ordfører skal i skammekroken. Vi andre feirer seieren og lover fight til siste slutt om de på nytt prøver å få i gang dette massetaket.

Brumunddal

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke