buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Foto: NTB scanpix
 
Gratulerer med dagen

Publisert: 07.mar.2019 15:03
Oppdatert: 07.mar.2019 15:24

Gratulerer med dagen alle kvinner. Og gratulerer til alle menn som jobber for likestilling og ser på kvinner som likeverdige i samfunnet. Nå i 2019 bør ikke diskriminering forekomme, men det gjør det dessverre. Det er 104 år siden kvinnedagen ble markert for første gang, mange mener vi er i mål men sannheten er at det fortsatt er en lang vei å gå. Kommer vi noen gang i mål?

Takk til dere menn som ser på kvinner som mer enn objekter, som kjemper for lik lønn og som vil ha kvinner som ledere. Takk til dere menn som lager mat, leverer og henter barn i barnehage/SFO, er hjemme med syke barn så kvinnen kan gå på jobb og ha en turnus jobb. Takk til dere menn som kjemper saken for kvinnene og har tro på oss.

Til ledere der ute. Takk til dere som gir kvinnene samme mulighet som mannen, som gir kvinnen en sjanse til å vise hva kvinner kan. Takk for at dere gir lik lønn og takk for at dere gir alenemødre tilrettelegging og muligheten til å kunne stå i en 100 prosent jobb. Dere en stor inspirasjon for andre ledere som fortsatt lever på 1950-tallet.

Takk til alle kvinner som kjemper for likeverd og likestilling, fortsett den gode jobben. Stå opp for rettigheter og trakassering, vi skal IKKE finne oss i og bli dårlig behandlet!

I 2019 skal kvinnene gå på jobb, føle seg bra behandlet uten å måtte oppleve sex-trakassering og nedlatende ord.

Stå på og gratulerer med dagen!

Brumunddal

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat