Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Imponerende: Vi har mye å takke Storhamar for.FOTO: TROND LILLEBO
 
Gratulerer, Storhamar
Vi har vært vitne til tidenes snuoperasjon i norsk idrett.

0
Publisert: 25.apr.2015 04:00
Oppdatert: 25.apr.2015 08:59

MENINGER

Med knallhard styring, fokus og åpenhet har Storhamar hockey gitt oss et alen til stoltheten vår. Regionens lag. Stedsidentiteten vår forsterkes av resultatene, men kanskje enda mer av det arbeidet som ligger bak tallene. Verdier som hardt arbeid, romslighet, langsiktighet og nøkternhet er verdier vi alle skal verne om. Gjøre til våre. Det er oss. Det har Storhamar lært oss.

Det som Storhamar har gjort på dugnad, er intet mindre enn imponerende. Det er nærmest sagt utrolig, men det er hardt arbeid. Det er fokus på primærproduktet. Fokus på sporten. Det er fokus på oss som bor her. Ikke trodde vi det var mulig med en slik snuoperasjon, tross usedvanlig dyktige mennesker i og rundt klubben. Vi tar av oss hatten og bukker. Takk skal dere ha. Dere bidrar til økt stolthet, og alle ser ut til å ta del i feiringen. Du verden så fortjent det er. Med det siste års arbeid, bidrar dere til en omdømmebygging som vi i regionen virkelig ønsker.

Vi i som arbeider med å selge- og markedsføre regionen, har mye å takke Storhamar for. De setter oss på kartet. De står for verdier vi svært gjerne ønsker å assosieres med. De går foran og sier at det er mulig. Vi gir oss aldri. Reiselivet i vår region har hatt en god utvikling. For all del, vi har plass til flere gjester, men det har vært en bra vekst de siste to årene. Vi har god vekst på beleggstatistikken og det er god omsetningsøkning i flere deler av vår bransje. Det er gledelig. Det er veldig viktig, men det kommer ikke av seg selv. Det er hardt arbeid. Det er langsiktig arbeid. Det er handling – ikke ord. Det gir resultater på sikt.

Våre medlemmer/eiere og ansatte i Hamarregionen Reiseliv er hardtarbeidende, de setter kvalitet høyd, de er ærlige og ydmyke. Det gir resultater. Resultater på kort og lang sikt. Det er langsiktige oppgaver vi arbeider med – men man trenger kortsiktige gevinster for å legitimere og få folk til å få trua. Dette er ikke helt ulikt hva Storhamar har lykkes med.

Reiselivet i regionen har usedvanlig mye å by på. Vi ser det kanskje ikke i det daglige, men når vi får besøk, huser konferanser og arrangementer, er vi ikke sene om å trekke fram perlene vi har. Fortsett med det, og bruk det også selv. Det er mange uoppdagede perler,- og vi bør alle søke våre jordbærsteller, hvor vi kan finne ro, opplevelser og energi. På lik linje med Storhamar, som gir energi og optimisme, tæl og vilje, er reiselivet i regionen med å gi inspirasjon og glede til de som besøker oss og hverdagslig stimuli til oss som bor her.

Vi har nå en gylden mulighet til å vise oss fram. Til uka kommer det reiselivskjøpere fra ca 30 land. Det kommer selgere fra hele landet. Totalt huser vi i størrelsesorden 700 reiselivsfolk i flere dager. De skal se regionen, de skal oppleve regionen og vi som bor her. Nå skal vi bruke muligheten til å vise gjennom handling at vi skal opp og fram. Næringen skal la seg inspirere av Storhamar som har vist at alt er mulig. Alt.

Vi blir med stor sikkerhet ikke størst i reiselivssammenheng, men kan bli best på å være oss. Være det beste vertskap. Som Storhamar har vist og som alle bør la seg inspirere av. Det nytter hvis en har fokus, de rette folkene og jobber knallhardt hver dag. Vi gir oss aldri.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke