Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Gretne gubber

0
Publisert: 13.mar.2015 04:00
Oppdatert: 13.mar.2015 07:33

Jeg tror det er en sannhet at f. eks. Kulturhuset har kostet mer enn det smaker. Det har vært stille en stund nå, vedrørende sluttregnskapet. Kunne vært interessant å se de virkelige tall. Man bør vel ta med alt rundt det og. Da tror jeg regnestykket blir sluttsum en milliard+.

Biblioteket er populært, og det er suverent at det er godt besøkt. At det har vært 500 000 besøkende i Kulturhuset tror jeg er et fiktivt tall. Ikke ofte å se kø utafor der. Men det er klart, regner du med hvor mange ganger vaktmesteren og øvrige ansatte går ut og inn, så blir det jo noen.

Når det gjelder aktiviteter på Stortorget; det er riktig at en del unger går på skøyter på isen, noe jeg, som husker Hamar Stadion fra gamle dager syns er flott. Men at det myldrer? Hvis man husker Stortorget som en parkeringsplass, i stedet for et sted med myldrende folkeliv med torghandel, så gjerne for meg. Åpningsdagen for nye Stortorget var utrolig bra. Helt enig. Men det er ikke åpningsdag og 17.mai hver dag. Jeg er veldig spent på dagene fremover mot sommer, med flott vær, som det er nå om dagen. Håper på liv og røre.

Apropos utgifter til sport og kultur: er det verre å bruke penger på sport, enn kunstnere på kunstnerlønn? Det er vel stat og kommune som betaler begge deler. Det vil si oss, som hverken er sportsmenn eller kunstnere.

Jeg syns torget er blitt sterilt.

Problematisk gammal grinebiter

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke