16. sep
La bærkurvene være, skriver innsenderen.
FOTO: TUVA KLEVEN
 
Gris i bærkurven
Det er sommer og høysesong for jordbær og bringebær.

Publisert: 14.aug.2015 04:00
Oppdatert: 14.aug.2015 08:35

Like er sikkert er det at grisene (selv om det i seg selv er en fornærmelse mot grisen) samler seg om bærkurven. I dagligvareforretningene. Et tidstypisk syn i disse dager er eldre mennesker (ja nettopp det) som smatter og smaker på bærene i alle kurvene på stativet, samtidig som de overfører de største og beste bærene til «sin» kurv. Den det skal det bygges topp på, helst med karmer. Slik får man mest for pengene.

For mens «min» kurv blir på størrelse med halvannen rent innholdsmessig (og med stor topp og karm), har en annen halv kurv gått med til smaksprøver, og de gjenværende kurvene som vi andre skal kjøpe er godt redusert til solid undervekt, og med de beste bærene behørig stjålet over til «min» kurv. Uhygienisk er det også, for bærene undersøkes som de skulle være tomater (som om det er noe bedre).

Det er forstemmende å registrere en slik total mangel på oppdragelse fra en generasjon som burde vite bedre. Se opp – grisene sirkler rundt bærkurvene i en dagligvareforretning nær deg - på jakt etter en god handel. Fysj!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke