Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Grønnere by?
Klima

Publisert: 16.mar.2016 04:00
Oppdatert: 16.mar.2016 10:27

Tre representanter fra MDG Hamar ytrer i HA 7.3. sin bekymring for hva som kommer til å skje når vårstellet i hagene tar til.

De fokuserer på at folk bruker torv som hagejord. Det fører til store CO2-utslipp, ja, ifølge MDG-representantene et CO2-utslipp tilsvarende utslippene til 15.000 personbiler. Slikt er det vel ingen som ønsker? Sier de tre fra MDG.

Et eksempel: Eyafjallajøkul, en vulkan på Island, «spyr» ut mer klimagasser enn trafikken og industrien i hele Norge gjør. Ca. 200.000 tonn CO2 hver dag. Tusenvis av vulkaner verden over «spyr» ut like mye hver eneste dag. Har MDG tenkt på hvordan det «problemet» kan løses?

Samtidig skulle jeg ønske de gir en forklaring på hvorfor plantematen CO2 er en farlig varmedriver. Hvorfor gjelder ikke naturlovene (Henrys Lov og Massevirkningsloven ved Guldberg og Waage) lenger? Det har ikke vært registrert global oppvarming de siste 21 år. Hvor blir all CO2-en av? Hvor er klimakrisa?

Hva vskulle gjøre Hamar grønnere? Venter i spenning på svar.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke