Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Grønt skifte

Publisert: 22.jan.2019 12:05
Oppdatert: 22.jan.2019 14:06

Ordene «grønt skifte» har versert i flere år. Foreløpig utredninger. Men i 2030 – da skal Norge ha oppnådd å kutte 45 prosent i utslipp. Lurer på om de tror det sjøl?

Den enigheta det snakkes så varmt om er litt merkelig. Siv fryser drivstoffprisene. Trine vil etablere ladestasjoner i borettslag og får videreført økonomiske goder for de som kjøper elbil. Kjell Ingolf tenker miljø men bryr seg ikke så mye med de to andre. Erna blander seg ikke inn, men får sikkert nok med å holde «flokken» sammen.

Det skrytes uhemmet av den hastighet de har lykkes i at folk kjøper elbil og kvitter seg med den gamle som går på fossilt brensel. Faktisk sa Siv at folk hadde økonomi til å gjøre dette. Dette er en påstand uten hold. Mange, mange familier har nok med å betale bompenger, lån på bolig, barnehage, SFO etc. De må nok nøye seg med den bilen de har. Og vi som bor ute i distriktene uten kollektivtilbud og lange avstander hvor ikke elbilen egner seg.

Fremskrittspartiet har samferdselsministeren. Og i den gården er det kun snakk om vegbygging. Ikke et ord om å videreføre InterCity og overføre gods fra veg til bane.

Nå har NSB-eide CargoNett varsla færre avganger med gods og det samme har det svenske selskapet som kjører tog i Norge. Faren nå er at enda flere trailere kommer på vegen i Norge. Meget betenkelig.

Det er ikke rart at Frp ga sin tilslutning 100 prosent. De fikk jo tilbake kvoten sin i taxfree. Ikke mye som skal til for å blidgjøre en fra Frp.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke