17. sep
 
Grunnleggende behov
Stange-valget.

Publisert: 10.sep.2015 04:00
Oppdatert: 10.sep.2015 08:33

Boligpolitiske spørsmål har så langt vært lite framme i valg kampen. Det er grunn til å minne om at gode og trygge boliger for alle er en grunnleggende bærebjelke i et hvert velferdssamfunn. En av de viktigste kommunale oppgaver er derfor å arbeide for at alle kommunens innbyggere skal kunne ha en tilstrekkelig og trygg bolig som basis for sine liv og sin livsutfoldelse.

Stange Arbeiderparti er seg bevisst ansvaret og denne utfordringen. Sist vinter ledet jeg et utvalgsarbeid i partiet om boligpolitikk for kommende år. I vår innstilling trakk vi opp målsettinger, utfordringer og strategier for en fortsatt offensiv boligpolitikk i Stange.

Vårt arbeid skapte stort engasjement i partiet og vakte også interesse i andre miljøer. Ved partiets behandling fikk innstillingen stor tilslutning.

Stange Arbeiderparti vil føre en fortsatt sosial boligpolitikk med siktemål å skaffe høvelig botilbud til de som trenger det. Kommunens eget boligforetak er viktigste redskapet.

Gjennom revisjon av kommunens arealplan vil vi sikre arealer for et balansert tomtetilbud i alle skolekretser i kommunen. Dette er viktig for kunne bygge opp under og beholde all oppbygd infrastruktur i kommunen vår i åra framover.

Vi ønsker å legge til rette for fortsatt tilflytting og befolkningsvekst i kommunen. Kommunesenteret, «Stangebyen» og Bekkelaget/Ottestad er viktige områder for en slik strategi. Tangen med fortsatt jernbanestasjon er et satsingsområde. Stange Ap vil arbeide aktivt med grunneiere og boligutviklere for å klargjøre tilstrekkelige og attraktive arealer for fortsatt høy bolig bygging og tilflytting til Stange.

En stemme på Arbeiderpartiet er en stemme for fortsatt vekst og utvikling av kommunen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke