Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Grunnleggende trygghet til eldre må bevares

Publisert: 22.apr.2018 19:13
Oppdatert: 22.apr.2018 19:33

Det opplyses at vi fra 2010 til 2016 har hatt en lønnsøkning for pensjonistene på fire prosent, samtidig som lønnsøkningen har vært på 23,3 prosent.

Samtidig har vi hatt en inflasjonsregulering på over 14 prosent. Kan vi la denne utviklingen fortsette?

Pensjonistpartiet vil ikke ha det slik. Pensjonistpartiet krever at alle pensjonister og uføre skal ha samme lønnsutvikling som yrkesaktive. Den nåværende ordning med pensjoner gjør at pensjonistenes kjøpekraft går ned. Dette rokker ved den grunnleggende tryggheten til eldre mennesker.

Trygdeoppgjøret i 2017 endte med den laveste veksten siden folketrygden ble innført i 1967. Det er ingenting i drøftingene om dette oppgjøret som er i nærheten av en demokratisk prosess. (Pensjonistforbundet. Årsberetning 2017.)

Vi har i dag eksempler på politikere i Norge som maner til eldreopprør. I Spania hadde pensjonistene store demonstrasjoner før påske. I Norge bør vi vel være såpass siviliserte at vi løser problemene på fredelig vis.

Stange Pensjonistparti

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke