Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Grunnleggende uenig

0
Publisert: 17.okt.2015 04:00
Oppdatert: 17.okt.2015 04:00

Enkelte har reagert på at det siste innlegget jeg leverte, «Venstresidas intellektuelle uredelighet», kan oppfattes som at jeg er enig med Hege Storhaug og HRS. Det er jeg ikke. Jeg er grunnleggende uenig i deres tilnærming. Integreringsproblemer handler først og fremst om klasseforskjeller. Dette berører HRS overhodet ikke, og det er en alvorlig svakhet. Jeg legger også merke til at enkelte poster innlegg på nettsida til HRS som kan tolkes som kritikk av venstresidas engasjement for Palestina.

Til det kan jeg si at Palestina ikke er en religion, Palestina er en nasjon. Palestinerne har like stor rett til å bekjempe sionistenes okkupasjon av sitt land som nordmenn hadde til å bekjempe tysk okkupasjon av Norge under 2. verdenskrig. Men jeg fastholder kritikken mot venstresidas berøringsangst overfor reaksjonær islam.

Vi bør være ærlige nok til å innrømme at HRS har tatt opp noen saker venstresida og kvinnebevegelsen burde ha tatt tak i, men hvor vi dessverre feiger ut. Muslimer flest er sjølsagt ikke noe problem, men reaksjonær islam er et problem i enkelte miljøer. Hvis ikke venstresida tar tak i dette, er det det samme som at vi overlater hele problemet til folk vi er grunnleggende uenige med. Jeg trur ikke det er det vi vil.

Medlem av Rødt

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke